Menü
Akadálymentesített weboldal

Generációk Farsangja

2018. február 21
3371
Generációk Farsangja

 

Generációk Farsangja

EFOP- 1.2.1-15-2016-00751

2018.02.21.

 

Generációk Farsangja című rendezvényünk, Bocskaikertben valósult meg a Bocskaikerti Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola rendezvény termében 2018. február 21-én. A rendezvény 13:00-tól kezdődött Szabó Györgyi kuratóriumi elnök nyitó beszédével. Ezt követően a 4. évfolyamos tanulók nyitótáncot , verseket adtak elő. A rendezvény programja között szerepelt a gyerekek és felnőttek farsangi öltözetükben való felvonulása, néhány tanító zsűrizése mellett.

A felvonulás után, tombolajegyek szétosztására került sor a diákok között, melyjel értékes nyereményre tehettek szert a gyerekek.  Ezután a megrendelt 400db fánk kiosztása következett, melyet az osztálytermükben fogyasztottak el a gyerekek és a résztvevő pedagógusok.

14:30-tól eredményhirdetés következett évfolyamonként a legjobb jelmezek viselőinek. Ezzel egy időben a szülők jelmezét is értékelte a zsűri, külön díjakkal.

15:00-kor valósult meg a tombolasorsolás, ahol 120 ajándéktárgy közül lehetett nyerni. Miután átvették a nyereményeket, gitáros előadónkkal közös éneklés volt, néhány ismertebb dallal.

Ezt követte a Lufibohóc előadása, aki mindegy gyerek számára készített lufi állatokat, így minden gyerek részesülhetett ajándékban.

Zenész előadóink 17:00 órától pezsdítették táncra a résztvevő szülőket, gyerekeket, pedagógusokat. A legismertebb zenék között a közelmúlt dalait is felelevenítették. A műsorok alatt büfé állt rendelkezésre a résztvevők számára. A rendezvényen 217 fő vett részt.