Mindenki Karácsonya - Bagamér

Mindenki Karácsonya

Bagamér 2017.12.16.

EFOP-1.2.1-15-2016-00751

A karácsonyi rendezvényünk Bagamérban december 16-án lett megrendezve a bagaméri művelődési házban. Az eseményen 59 ember vett részt, felnőttek és gyerekek egyaránt. A rendezvényt, Szabó Györgyi, a Munkanélküliséget Kezelő Alapítvány kuratóriumi elnöke nyitotta meg. Györgyi ismertette a rendezvény programjait bemutatta a vele érkező segítő kollégákat és köszöntötte a résztvevőket. A nyitóbeszéd után közös fa díszítésre került sor, melyre a díszeket részben mi szolgáltattuk, részben pedig az előző programokon a helyi lakosok, gyerekek, készítették a különböző foglalkozásokon. Ezt követően meleg egy tál étellel (pörkölt,tészta,savanyúság,mézeskalács, üdítő) vendégeltük meg a résztvevőket. Az ebédet követően a bagaméri óvoda, iskola néhány gyereke karácsonyi műsort adott elő a vendégek számára. Az óvodások verset szavaltak, a nagyobb diákok pedig közös táncot adtak el6. Az előadás követően ajándékot (sálat,könyvet) osztottunk ki a vendégeknek. Ezután az Munkanélküliséget Kezelő Alapítvány által összegyűjtött adományokat (ruha, játékok, cipő) osztottuk a rászoruló családok számára. A rendezvény zárásakor beszédet tartott Szabó Györgyi, és megköszönte a jelenlévőknek a részvételt.