Nyitókonferencia

2017. szeptember 08
Nyitókonferencia

Bagamér - 2017. szeptember 8.

2017. szeptember 8-án, Bagamérban, a ,,Kézfogás Házban" került sor a projekt nyitórendezvényének megvalósítására.

A rendezvényt Szabó Györgyi, a Munaknélküliséget Kezelő Alapírvány kuratóriumi elnöke nyitotta meg. Ismertette a program szakmai tartalmát, céljait, elérni kívánt célcsoportjait. Rövid szót ejtett a tanácsadások, foglalkozások, előadások céljairól és várt eredményeiről, társadalmi hatásairól, valamint a megrendezésre kerülő nagyobb volumenű rendezvények tervezett ütemtervéről és tartalmáról.

A kuratórium elnöke bemutatta a projektben résztvevő humán erőforrás gárdát: Kiss Zsolt - szakmai vezetőt, Lévai Nikolett - projektasszisztenst, Szűcs Olíviát - pénzügyi vezetőt.

Ismertetésre került a projekt várható eredményei, hatásai. Bumutatásra Kerültek a projekt lebonyolítását segítő együttműködő szervezetek.

A településen nagy érdeklődés mutatkozott a projektre, a megrendezésre kerülő programokra, eredméynekre. A résztvevők feltehették a projekttel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket. A rendezvényen 34 fő jelent meg. Az esemény állófogadással zárult.